Regenerační a výživný krém Synchro

Spolupráce s francouzskou kosmetikou Gernétic nese řadu výhod pro naše klienty, kteří si dopřávají v našich lázních kosmetická a tělová ošetření.  GERnétic je kosmetika, která používá výhradně přírodní aktivní látky z ekologicky certifikovaných oblastí. V Perle nabízíme :

  • Detoxikační kúru z mořských řas
  • Vločkové omlazení
  • Stimulační ošetření končetin
  • Regenerační antistresový zábal
  • Kosmetická ošetření Anti-age nebo projasňující
  • Obličejová ošetření k vybraným tělovým ošetření

 

Gernétic obsahuje výtažky z 200 bylin a 15 druhů řas. Pro výrobu přípravků volí vysoce moderní způsob - biotechnologii. Ta zachovává vysokou účinnost přírodních aktivních látek a garantuje maximální šetrnost k pokožce, i k přírodě.  Značka  se rychle zařadila k absolutní kosmetické špičce. Jejím posláním je od samého počátku nejen dokonalá péče o krásu pleti, ale zároveň o její zdraví, včetně zdraví celého těla.

Zázračný krém Synchro

SYNCHRO je výsledkem dlouholetého vývoje a klinického testování. Jeho vysoká účinnost je daná specifickou biotechnologií, používanou při jeho výrobě. Krém obsahuje aktivní výtažky, které hrají značnou úlohu při obnově fyziologické rovnováhy kůže a zlepšení stavu pokožky. Redukuje a vyhlazuje vrásky, zjemňuje, vypíná, doplňuje potřebné výživné složky do kožních buněk, zpomaluje jejich odvyživování. Rychle zlepšuje celkový stav pleti.
Při poranění pokožky podporuje granulaci a epitelizaci tkáně. Klinické studie prokázaly jeho vysokou účinnost při redukci jizev po chirurgickém zákroku nebo po jiném mechanickém či chemickém poškození kůže. Výrazné účinky byly zaznamenány i po ošetření pokožky poškozené popálením, zánětem, striemi.

SYNCHRO a jizvy

SYNCHRO má výborné výsledky v oblasti hojení jizev po operaci. Vyvažuje fyziologické funkce pokožky ve všech vrstvách, dodává dostatek výživných látek. Díky obsahu ušlechtilých olejů z měsíčku, sóji a sladkých mandlí poškozenou pokožku dobře zvláčňuje a zjemňuje. Je třeba jizvu promazávat malým množstvím krému několikrát denně. Aplikací krému Synchro dosáhneme maximální regenerace poškozené tkáně, která umožní, že po ukončení hojení bude jizva téměř neznatelná.

Před chirurgickým zákrokem: 3-4 týdny aplikovat 2x denně na místo, kudy bude veden chirurgický řez. Dobrá výživa a regenerace kůže je zárukou rychlejšího hojení a kvalitnějšího překrytí novou tkání. Výsledná jizva bude nepatrná. Po chirurgickém zákroku: aplikovat jakmile je kůže scelená, nekrvácí a nehnisá. Na stávající jizvu: nanášet několikrát denně. Jemnými krouživými pohyby vtírat do vstřebání.

Ukázka hojení jizvy s použitím SYNCHRA:

hojeni-jizvy-synchro-a4-cz-2017-3114_page-0001.jpg

Výrobky firmy Gernétic můžete zakoupit na naší recepci. Rovněž Vám poradíme v oblasti péče o pleť. Doporučujeme i naše kosmetická ošetření, kdy používáme výhradně výrobky této zázračné francouzské kosmetiky.

ZDROJ: www.gernetic.cz , www.lednicelazne.cz

Vytisknout stránku Vytisknout stránku
Rezervovat pobyt